Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai80g296kcal4g25.6g20g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%20g56kcal5.8g0.5g3.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1176kcal60.8g68.6g73.6g8.8g
Valittu annoskoko432g588kcal30.4g34.3g36.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna216g294kcal15.2g17.2g18.4g2.2g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249