Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g68g305kcal5.2g46.1g10.9g2.4g
Voi 19g137kcal0.2g0.1g15.3g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g75g268kcal4.4g2.3g26.8g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g75g204kcal6g9g15.1g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g113g124kcal0.6g17g5.7g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 23g68kcal0g4.7g3.3g0g
Kahvilikööri23g65kcal0g7.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3g11kcal2.6g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g30g121kcal0g30.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g2627kcal38g239.6g154.2g4.8g
Valittu annoskoko432g1313kcal19g119.8g77.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna216g657kcal9.5g59.9g38.6g1.2g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743