Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 113g818kcal1.3g0.5g91.6g0g
Hermesetas -neste3.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g68g406kcal16.2g4.5g36.5g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g30g109kcal1.4g23.7g0.9g1.9g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g90g465kcal9g20.6g38.6g0g
Kuohukerma, lidl38g144kcal0.8g1.3g15g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g4185kcal78.4g104.4g388.4g3.8g
Valittu annoskoko432g2093kcal39.2g52.2g194.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna216g1046kcal19.6g26.1g97.1g1g
Arvot/100g100g484kcal9.1g12.1g44.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201261