Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 22g71kcal6.4g1.5g4.4g6.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g6.7g9kcal0.9g0.9g0.2g3.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g154g552kcal43g3.1g41.4g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 184g262kcal22.9g0.6g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g2213kcal147.6g16.2g175.2g19.8g
Valittu annoskoko432g1107kcal73.8g8.1g87.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna216g553kcal36.9g4.1g43.8g5g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723