Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi80g576kcal0.8g0.8g64g0g
Sokeri 104g422kcal0g103.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g160g930kcal35g15.2g81g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g4106kcal93.6g240.4g308g33.2g
Valittu annoskoko432g2053kcal46.8g120.2g154g16.6g
Annoskoko puolitettuna216g1027kcal23.4g60.1g77g8.3g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606