Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 268g203kcal5g41.4g0.5g2.7g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Kauralese 6.7g24kcal1.2g3.1g0.5g1.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.8g0.3g0.9g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)43g52kcal0.9g11.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Kananmuna, keitetty 30g42kcal3.7g0.1g3g0g
Maito, Kevyt27g12kcal0.9g1.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g937kcal36g152.8g15.6g10.2g
Valittu annoskoko432g468kcal18g76.4g7.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna216g234kcal9g38.2g3.9g2.6g
Arvot/100g100g109kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429196