Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)66g22kcal0.3g4.4g0.2g1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)191g265kcal21.2g0.8g19.8g0g
Sokeri 71g288kcal0g70.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g2.9g0g0g
Leivinjauhe 3g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g266kcal7.9g54.2g0.9g2.7g
Rypsiöljy 22g190kcal0g0g21.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g2094kcal59.2g268.4g84.8g7.4g
Valittu annoskoko432g1047kcal29.6g134.2g42.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna216g524kcal14.8g67.1g21.2g1.9g
Arvot/100g100g242kcal6.9g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566