Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)306g129kcal30g4.6g0.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g69g262kcal1g64.5g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g57g344kcal13.8g3.8g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1468kcal89.6g145.8g62.6g0g
Valittu annoskoko432g734kcal44.8g72.9g31.3g0g
Annoskoko puolitettuna216g367kcal22.4g36.5g15.7g0g
Arvot/100g100g170kcal10.4g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689