-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g150g38kcal2g6g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Keittojuurekset, Rainbow56g14kcal0.5g2.7g0.2g0g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g666kcal64.2g25.2g33.4g2.6g
Valittu annoskoko432g333kcal32.1g12.6g16.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna216g167kcal16.1g6.3g8.4g0.7g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479