Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%79g134kcal15.8g0g7.9g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g56g31kcal1g6.8g0.2g0g
Punajuuri 51g19kcal0.5g3.5g0.1g1.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.5g6.9kcal0.5g0.1g0.5g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g17g46kcal3g0.3g3.5g0g
Vesi203g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g518kcal42.2g23.6g27.8g3.4g
Valittu annoskoko432g259kcal21.1g11.8g13.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna216g130kcal10.6g5.9g7g0.9g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114