Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g127g648kcal11.3g37g50.6g7.5g
Voi, 1 tl, 5 g89g653kcal0.9g0.9g71.5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton11g36kcal2.6g1.2g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 89g128kcal11.2g0.3g9.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl112g380kcal2.2g3.4g39.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g3718kcal56.4g93g345.4g15g
Valittu annoskoko432g1859kcal28.2g46.5g172.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna216g930kcal14.1g23.3g86.4g3.8g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.8g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347