Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 72g247kcal7.3g50.4g0.9g2.5g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g41g164kcal0g40.5g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)30g10kcal0.9g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Mustikka metsä- 120g53kcal0.6g7.7g0.7g4g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 75g44kcal7.4g2.2g0.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g27g110kcal0g27g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1901kcal39.8g265g70.2g13g
Valittu annoskoko432g950kcal19.9g132.5g35.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna216g475kcal10g66.3g17.6g3.3g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999