Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g181g1322kcal1.8g1.8g144.9g0g
Sokeri 51g208kcal0g51.3g0g0g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 161g552kcal16.4g112.7g1.9g5.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)28g62kcal0.1g15g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g4354kcal37g377.4g293.8g12.2g
Valittu annoskoko432g2177kcal18.5g188.7g146.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna216g1089kcal9.3g94.4g73.5g3.1g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591