Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 301g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Vehnälese 4.5g10kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g30g102kcal0.6g0.9g10.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu36g45kcal4g0.1g3.2g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g495kcal16.4g32.4g29.6g14.2g
Valittu annoskoko432g248kcal8.2g16.2g14.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna216g124kcal4.1g8.1g7.4g3.6g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.7g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060