Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Bataatti, kuorittu 23g18kcal0.4g3.8g0g0.7g
Palsternakka 11g7.2kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g291kcal9.6g46.2g6.4g6.6g
Valittu annoskoko432g146kcal4.8g23.1g3.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna216g73kcal2.4g11.6g1.6g1.7g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097