Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g70g42kcal7g3g0.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 18g66kcal0g0.9g7g0g
Sokeri 59g241kcal0g59.4g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g56g242kcal2.7g36.9g8.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g156kcal4.6g31.8g0.5g1.6g
Kaurahiutale 126g471kcal18.2g71.7g9.2g12.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen52g17kcal1.7g2.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g2515kcal68.4g423.6g51.6g28.4g
Valittu annoskoko432g1257kcal34.2g211.8g25.8g14.2g
Annoskoko puolitettuna216g629kcal17.1g105.9g12.9g7.1g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333