Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 128g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.4g20kcal0.7g3.8g0.4g1.8g
Kananmuna, omega, 1 kpl12g15kcal1.5g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 194g666kcal19.8g135.9g2.3g6.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl43g384kcal0g0g42.7g0g
Hiiva 11g7.9kcal1.4g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g2481kcal46.8g352g92.8g18.6g
Valittu annoskoko432g1240kcal23.4g176g46.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna216g620kcal11.7g88g23.2g4.7g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.7g10.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693