Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki141g79kcal12g7.1g0.3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g141g1017kcal1.4g1.4g112.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 147g504kcal15g102.8g1.8g5.1g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g3209kcal57g224.8g230g10.2g
Valittu annoskoko432g1604kcal28.5g112.4g115g5.1g
Annoskoko puolitettuna216g802kcal14.3g56.2g57.5g2.6g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330