Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 109g26kcal2g2.4g0.3g2.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 109g38kcal5g2.1g0.3g2.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 88g106kcal18.6g0g3.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%44g57kcal1.3g0.9g5.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.3g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g33g128kcal9.5g0.2g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1104kcal74.6g13.8g81g10.4g
Valittu annoskoko432g552kcal37.3g6.9g40.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna216g276kcal18.7g3.5g20.3g2.6g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111191