Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu49g62kcal5.4g0.1g4.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl33g113kcal0.7g1g11.7g0g
Kaurahiutale 17g62kcal2.4g9.5g1.2g1.7g
Atria kevyt jauheliha292g496kcal55.4g0g29.2g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g42g138kcal6.7g2.3g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana865g1742kcal141.2g25.8g115.4g3.4g
Valittu annoskoko433g871kcal70.6g12.9g57.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna216g436kcal35.3g6.5g28.9g0.9g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203