Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1125g1859kcal188.4g0g123.7g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g956g650kcal15.3g126.2g1.9g7.6g
Porkkana, raaka, annos 100g585g164kcal3.5g32.7g1.2g14.6g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g95g113kcal2.4g5.7g8.5g1.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%371g408kcal10g10g37.1g0g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai37g128kcal4.4g25.9g0.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g7053kcal448.6g401.2g392.2g49.4g
Valittu annoskoko4320g3526kcal224.3g200.6g196.1g24.7g
Annoskoko puolitettuna2160g1763kcal112.2g100.3g98.1g12.4g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264