Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 4000g1543kcal6.4g326.4g3.6g60g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g6947kcal19.6g880.2g330g120g
Valittu annoskoko4320g3474kcal9.8g440.1g165g60g
Annoskoko puolitettuna2160g1737kcal4.9g220.1g82.5g30g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339