Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g364g543kcal15.7g116.6g0g0g
Kermaviili Ingman 10%1138g1366kcal35.3g50.1g113.8g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g114g290kcal20.7g52.9g8.8g18.4g
Kananmuna kuoreton 313g447kcal39.1g0.9g32.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2391g5439kcal454.2g0g406.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g16170kcal1130g441g1122.2g36.8g
Valittu annoskoko4320g8085kcal565g220.5g561.1g18.4g
Annoskoko puolitettuna2160g4042kcal282.5g110.3g280.6g9.2g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745