Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1349g518kcal13.5g93.1g2.7g33.7g
Sipuli 270g82kcal3.4g12.9g0.5g4.6g
Ruokaöljy keskiarvo 63g556kcal0g0g62.9g0g
Paistijauheliha 10%1798g3057kcal359.6g0g179.8g0g
Kasvisliemikuutio 49g151kcal4.7g6.7g11.6g0.8g
Riisi tumma 764g2667kcal53.5g550.2g17.6g30.6g
Timjami 4.5g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Persilja 23g6.1kcal0.3g0.2g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g14096kcal870.8g1328.6g550.8g146.4g
Valittu annoskoko4320g7048kcal435.4g664.3g275.4g73.2g
Annoskoko puolitettuna2160g3524kcal217.7g332.2g137.7g36.6g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327