Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President900g2322kcal171g4.5g180g0g
Kesäkurpitsa1800g306kcal7.2g45g10.8g12.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1350g274kcal8.1g51.3g4.1g18.9g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 225g482kcal69.7g0g22.5g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g7565kcal512g201.6g524.8g63g
Valittu annoskoko4320g3782kcal256g100.8g262.4g31.5g
Annoskoko puolitettuna2160g1891kcal128g50.4g131.2g15.8g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663