Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g1800g9900kcal18g18g1080g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1200g3961kcal24g36g420g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1080g3564kcal253.8g486g226.8g118.8g
Canderel makeutusjauhe240g922kcal7g223.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g36694kcal605.6g1526.8g3453.6g237.6g
Valittu annoskoko4320g18347kcal302.8g763.4g1726.8g118.8g
Annoskoko puolitettuna2160g9174kcal151.4g381.7g863.4g59.4g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655