Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1148g5167kcal74.6g688.9g241.1g35.6g
Voi, 1 tl, 5 g239g1746kcal2.4g2.4g191.4g0g
Mascarpone (250g)1196g6243kcal53.8g53.8g645.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl957g3253kcal19.1g28.7g334.9g0g
Baileys, Irish Cream, Original478g1674kcal15.3g95.7g75.1g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g86g281kcal6.5g46.5g6g2.2g
Liivate 215g751kcal184.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g38231kcal712g1832g2989g75.6g
Valittu annoskoko4320g19115kcal356g916g1494.5g37.8g
Annoskoko puolitettuna2160g9558kcal178g458g747.3g18.9g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242