Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi800g5760kcal8g8g640g0g
Sokeri 1040g4221kcal0g1039g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g1600g9296kcal350.4g152g809.6g166.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g41065kcal936.8g2403.2g3079.6g332.8g
Valittu annoskoko4320g20533kcal468.4g1201.6g1539.8g166.4g
Annoskoko puolitettuna2160g10266kcal234.2g600.8g769.9g83.2g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606