Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1200g1500kcal252g0g54g0g
Pekoni (Dulano)280g717kcal50.4g9g53.2g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.6g
Palsternakka 800g509kcal4g94.4g3.2g36g
Selleri, annos 50g300g42kcal3g9g0g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g6679kcal631.8g296g304g101.2g
Valittu annoskoko4320g3340kcal315.9g148g152g50.6g
Annoskoko puolitettuna2160g1670kcal158g74g76g25.3g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067