Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1485g2118kcal185.6g4.5g152.2g0g
Taloussuklaa, Fazer900g4635kcal35.1g504g270g47.7g
Valkosuklaa panda, levy 130g360g2012kcal30.2g198g122.4g0g
Vispikerma Flora 20%1575g3465kcal47.2g78.7g315g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g24462kcal596.2g1570.4g1719.2g95.4g
Valittu annoskoko4320g12231kcal298.1g785.2g859.6g47.7g
Annoskoko puolitettuna2160g6115kcal149.1g392.6g429.8g23.9g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452