Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g1376g1280kcal13.8g302.8g13.8g13.8g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g150g45kcal1g16.5g0.3g4.5g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g1197g3470kcal76.6g129.2g299.2g2.4g
Liivatelehti, gelatiini42g146kcal35.9g0g0g0g
Valkuainen (100g)150g63kcal14.7g2.2g0.1g0g
Sokeri509g2065kcal0g508.1g0g0g
Keksi, kaurakeksi 748g3385kcal46.7g450g149.1g25.3g
Voi 150g1085kcal1.8g0.6g121.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g23079kcal381g2818.8g1168.2g92g
Valittu annoskoko4320g11539kcal190.5g1409.4g584.1g46g
Annoskoko puolitettuna2160g5770kcal95.3g704.7g292.1g23g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891