Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale1600g2080kcal288g35.2g97.6g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras853g2731kcal117.8g494.9g27.3g70g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 453g1179kcal122.4g0g77.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1333g800kcal13.3g60g53.3g8g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g13789kcal1090g1202.8g520.2g158.8g
Valittu annoskoko4320g6895kcal545g601.4g260.1g79.4g
Annoskoko puolitettuna2160g3447kcal272.5g300.7g130.1g39.7g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789