Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 660g915kcal82.5g2g64.7g0g
Sokeri 850g3450kcal0g849.2g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g90g351kcal0g88.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1460g5010kcal148.8g1022g17.5g51.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Porkkana 900g294kcal5.6g50g1.8g22.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g26408kcal473.8g4022.8g888g148g
Valittu annoskoko4320g13204kcal236.9g2011.4g444g74g
Annoskoko puolitettuna2160g6602kcal118.5g1005.7g222g37g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671