Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2684g2033kcal50.2g413.9g5.4g26.8g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Kauralese 67g242kcal12.1g30.6g5.2g11.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 268g921kcal27.3g187.9g3.2g9.4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)429g524kcal9.4g116.8g1.3g3.4g
Kananmuna kuoreton 148g211kcal18.5g0.4g15.1g0g
Kananmuna, keitetty 295g421kcal36.9g0.9g30.3g0g
Maito, Kevyt268g124kcal8.6g12.9g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g9368kcal362.6g1527.6g159g102.6g
Valittu annoskoko4320g4684kcal181.3g763.8g79.5g51.3g
Annoskoko puolitettuna2160g2342kcal90.7g381.9g39.8g25.7g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429196