Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 84g742kcal0g0g83.9g0g
Sipuli (kuorittu)255g69kcal3.3g12.2g0.5g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka120g13kcal1.3g1.3g0.2g1.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g1379g1338kcal96.5g179.3g6.9g80g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1499g450kcal15g89.9g3g15g
Makaroni, pasta 450g1472kcal45.8g298.6g4.9g15.1g
Pinaatti 150g20kcal2.4g0.6g0.4g1.9g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g8461kcal336.8g1214.4g201.2g254g
Valittu annoskoko4320g4230kcal168.4g607.2g100.6g127g
Annoskoko puolitettuna2160g2115kcal84.2g303.6g50.3g63.5g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284