Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 812g2785kcal82.7g568.1g9.7g28.4g
Sokeri 212g862kcal0g212g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 549g762kcal68.7g1.6g53.8g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 250g1325kcal0g0g149.8g0g
Kaurajuoma, GoGreen2497g999kcal25g149.8g25g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g13463kcal352.8g1863g476.6g86.8g
Valittu annoskoko4320g6732kcal176.4g931.5g238.3g43.4g
Annoskoko puolitettuna2160g3366kcal88.2g465.8g119.2g21.7g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526