Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)680g184kcal8.8g32.6g1.4g11.6g
Pekoni rasvainen 360g1354kcal43.2g0g133.2g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton1120g2464kcal125.4g28g212.8g1.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2160g1183kcal34.3g283.2g3.7g18.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g10367kcal423.4g687.6g702.2g62.2g
Valittu annoskoko4320g5184kcal211.7g343.8g351.1g31.1g
Annoskoko puolitettuna2160g2592kcal105.9g171.9g175.6g15.6g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218