Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g23g210kcal0g0g23.3g0g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha933g1549kcal177.2g0g93.3g0g
Sipuli 341g103kcal4.3g16.3g0.7g5.8g
Kesäkurpitsa zucchini 676g122kcal3.8g16.9g2.7g4.7g
Tomaatti 327g74kcal1.8g11.3g1g4.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 9g27kcal1g1.4g2g0g
Ruokosokeri12g48kcal0g11.6g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g700g2309kcal111.9g433.8g14g42g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1166g343kcal6.5g61.8g2.3g22.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8652g9619kcal616.6g1113.8g278.8g159.6g
Valittu annoskoko4326g4810kcal308.3g556.9g139.4g79.8g
Annoskoko puolitettuna2163g2405kcal154.2g278.5g69.7g39.9g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413