Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2522g706kcal27.7g121.1g10.1g75.7g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g1051g1997kcal157.6g0g157.6g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g438g263kcal4.4g19.7g17.5g2.6g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g280g210kcal50.4g1.4g2.8g0g
Auringonkukkaöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8652g6971kcal480.2g284.4g446g156.6g
Valittu annoskoko4326g3486kcal240.1g142.2g223g78.3g
Annoskoko puolitettuna2163g1743kcal120.1g71.1g111.5g39.2g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789