Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1636g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 912g298kcal5.7g50.7g1.8g23.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 281g213kcal5.2g43.2g0.6g2.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 935g361kcal1.5g76.3g0.8g14g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g61g101kcal10.6g12.9g0.7g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)467g748kcal12.6g12.6g70.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g23g87kcal0.2g19.6g0.7g0g
Basilika, tuore 4.7g1.3kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8652g3616kcal71.8g430.6g149.4g81.2g
Valittu annoskoko4326g1808kcal35.9g215.3g74.7g40.6g
Annoskoko puolitettuna2163g904kcal18g107.7g37.4g20.3g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548