Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka1051g2627kcal115.6g168.1g168.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g841g1194kcal105.1g2.5g86.6g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Etikkapunajuuri 350g125kcal3.5g23.5g0.7g6.3g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g841g2774kcal16.8g21g294.2g0g
Ranskankerma, Milbona701g2039kcal16.1g21g210.2g0g
Tilli, tuore 53g16kcal1.9g0.5g0.4g1.1g
Sinappi 112g147kcal4.9g15.8g6.7g1.9g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8652g18259kcal537g594.4g1535.2g30.6g
Valittu annoskoko4326g9130kcal268.5g297.2g767.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna2163g4565kcal134.3g148.6g383.8g7.7g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388