Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai800g2960kcal40g256g200g16g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl27g238kcal0g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%200g560kcal58g5g34g0g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8654g11782kcal607.4g687.2g736.4g89.8g
Valittu annoskoko4327g5891kcal303.7g343.6g368.2g44.9g
Annoskoko puolitettuna2164g2946kcal151.9g171.8g184.1g22.5g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249