Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g50g116kcal9.3g6.1g5.6g7g
Lihaliemi laimennettu 25g4.7kcal0g0.7g0.1g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour63g188kcal2.1g2.7g18.7g0.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit63g81kcal1.9g1.2g8.1g0g
Kinkkusuikale, Portti75g94kcal12.8g0.3g5.3g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki38g17kcal0.3g3.8g0.1g0g
Paprika, punainen35g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Liivate 3g11kcal2.6g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl83g281kcal1.7g2.5g28.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana866g1600kcal62g37.8g133.8g16.6g
Valittu annoskoko433g800kcal31g18.9g66.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna217g400kcal15.5g9.5g33.5g4.2g
Arvot/100g100g185kcal7.2g4.4g15.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370