Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g195g66kcal2.7g11.7g1g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena15g57kcal0.1g13.8g0.1g0g
Ketsuppi, meira18g13kcal0.3g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana866g936kcal82.2g56.8g42.2g0g
Valittu annoskoko433g468kcal41.1g28.4g21.1g0g
Annoskoko puolitettuna217g234kcal20.6g14.2g10.6g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365