Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)31g94kcal4.1g0g8.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g43g32kcal1.9g5.5g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore5g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g25g65kcal7.5g0.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana866g819kcal69.4g27g47.6g3g
Valittu annoskoko433g410kcal34.7g13.5g23.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna217g205kcal17.4g6.8g11.9g0.8g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278