Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Pennepasta, Gallo112g376kcal14g75.8g1.7g6.7g
Herkkusieni 94g15kcal2g0.3g0.3g1.4g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kasvisliemi laimennettu 103g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton34g24kcal3.2g1.3g0.7g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g75g11kcal1.4g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana867g1052kcal41.8g156.4g27.8g16.6g
Valittu annoskoko434g526kcal20.9g78.2g13.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna217g263kcal10.5g39.1g7g4.2g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605