Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu180g292kcal50g0g9.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.7g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Ranskankerma Valio75g210kcal1.9g2.6g21g0g
Sinappi 6g7.9kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g19g73kcal6.2g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana867g1241kcal119.4g17.2g76g3.4g
Valittu annoskoko434g620kcal59.7g8.6g38g1.7g
Annoskoko puolitettuna217g310kcal29.9g4.3g19g0.9g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412