Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen334g110kcal11g16.4g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio334g467kcal9.3g21.7g40g0g
Kirjolohifilee 834g1379kcal139.7g0g91.8g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Tomaattisose tomaattipyree 117g89kcal5.3g15.1g0.2g1.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g75g49kcal5.6g6.8g0.4g0.1g
Vesi1669g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g100g16kcal0.7g3g0.1g2g
Peruna, keskikokoinen 60g501g300kcal7.5g65.1g0.5g4.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 167g290kcal29.4g0g19.3g0g
Tilli, tuore 33g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8660g5511kcal423.8g272.8g305.8g22.6g
Valittu annoskoko4330g2756kcal211.9g136.4g152.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna2165g1378kcal106g68.2g76.5g5.7g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890