Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g700g3360kcal37.1g448g161g7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g200g920kcal1g1g102g0.1g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g1000g5600kcal80g370g420g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g800g2040kcal47.2g25.6g191.2g0g
Sokeri 255g1036kcal0g254.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Liivate 16g56kcal13.7g0g0g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8662g32833kcal495.6g2289.4g2394.8g14.2g
Valittu annoskoko4331g16416kcal247.8g1144.7g1197.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna2166g8208kcal123.9g572.4g598.7g3.6g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172664