Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 661g2269kcal67.4g462.9g7.9g23.1g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2004g922kcal64.1g96.2g30.1g0g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä100g681kcal1g1g75.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g962g808kcal10.6g176g3.8g17.3g
Ruokosokeri160g653kcal0g160.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8672g11924kcal396.4g1795g324.2g80.8g
Valittu annoskoko4336g5962kcal198.2g897.5g162.1g40.4g
Annoskoko puolitettuna2168g2981kcal99.1g448.8g81.1g20.2g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826